Foto Module volledig vernieuwd!

Vernieuwde presentatie op Standaardsite, Sitehand en Schoolkrijtje

Vrijdag 25 februari is de nieuwe foto module online gegaan. De nieuwe foto module zorgt voor een presentatie van de foto’s in een hoge kwaliteit, automatische scaling van de foto’s en de mogelijkheid om hoofd - en subgroepen in een mooie overlay te presenteren (Sitehand en Schoolkrijtje). Voor een correcte presentatie van de foto’s op uw website dienen diverse instellingen gemaakt te worden door uw Ziber Grafisch Partner.
 
Weergave van groepen en de foto’s binnen een groep
Het is uw Ziber Grafisch Partner die de weergave van de groepen en de foto’s voor u kan instellen. De zogeheten aspect ratio van de groepen kan ingesteld worden in 4 staat tot 3, 16 staat tot 9 of vierkant. De foto groepen zullen hier vervolgens automatisch op worden aangepast wat zorgt voor een perfecte presentatie. Ook het aantal groepen per rij kan worden ingesteld.

Foto’s die binnen een groep worden getoond kunnen ‘optimaal’ worden getoond (foto’s worden in zijn geheel getoond) of er kan gekozen worden ‘aspect ratio’. Deze laatste optie zorgt ervoor dat foto’s worden bijgesneden in de voorvertoning, wat de presentatie van de foto’s verbeterd. Wanneer de bezoeker een willekeurige foto in detail wil zien, zal uiteraard wel de gehele foto getoond worden. Hoeveel foto’s er per rij getoond worden is optioneel instelbaar.

Voorbeelden
Bent u benieuwd hoe de nieuwe foto module eruit ziet? Kijk eens op onderstaande websites:

- www.westfriesefolklore.nl (http://www.westfriesefolklore.nl/ph-12757-2-3618/foto/fotos_2010.html)
- www.dinto.nl (http://www.dinto.nl/ph-867-0/foto)
- www.campingsintmaartenszee.nl (http://www.campingsintmaartenszee.nl/ph-943-0/foto)

Nieuw in de foto module van Sitehand en Schoolkrijtje: gebruik van maatwerk overlays. Nieuw in de foto module van Sitehand en Schoolkrijtje: gebruik van maatwerk overlays.
Verschillende aspect ratios zijn mogelijk in de nieuwe Foto module Verschillende aspect ratios zijn mogelijk in de nieuwe Foto module
Foto vergrotingen in een mooie overlay is standaard in de foto module geworden Foto vergrotingen in een mooie overlay is standaard in de foto module geworden