Uw website nu makkelijk laten delen op Facebook!

nieuwe social media functies in Ziber websites

Vandaag is er een nieuwe functie online gekomen in de MediaPublisher voor sociale media. Naast de al bestaande Facebook-like, Twitter en Google+ knoppen die u kunt activeren is er nu ook de Facebook-deel knop bijgekomen! Hierdoor kunnen bezoekers van uw website eenvoudig uw website delen op hun eigen Facebook wall.

Een mooie functie, waardoor een bezoeker van uw website met een druk op de knop een pagina van uw website kan delen op zijn Facebook wall. Een screenshot van uw gehele website wordt zelfs meegestuurd! Zo wordt uw website ook bekend bij ’vrienden’ van uw bezoekers. Belangrijk en vooral makkelijk.

De Facebook deel-functie is vanaf nu beschikbaar voor Standaardsite (http://www.standaardsite.nl), Sitehand (http://www.sitehand.nl), Schoolkrijtje (http://www.schoolkrijtje.nl) en Sitecup (http://www.sitecup.nl).

Veel plezier met deze nieuwe functie!

Het Ziber TeamZiber, maakt het makkelijk
Activeer de Facebook-delen knop op uw website via de MediaPublisher .... Activeer de Facebook-delen knop op uw website via de MediaPublisher ....
Een bezoeker van uw website klikt op de Facebook-delen knop en een afbeelding van uw website ... Een bezoeker van uw website klikt op de Facebook-delen knop en een afbeelding van uw website ...
Op de persoonlijke Facebook wall van uw bezoeker komt de afbeelding van uw website met link! Op de persoonlijke Facebook wall van uw bezoeker komt de afbeelding van uw website met link!