NIEUW! SmartArt voor uw nieuwsberichten

2-8-2012 - Update in de pagina module

In het pagina beheer van uw Ziber website is een nieuwe functie bijgekomen. U kunt namelijk een mooie animatie in uw pagina plaatsen met daarin de laatste nieuwsberichten. De animatie is volledig gemaakt op basis van HTML en werkt dus op ieder apparaat (ook iPad en iPhone).

SmartArt
Het woord SmartArt zegt het eigenlijk al. Slim en kunstig. Wanneer u namelijk een SmartArt op uw pagina plaatst (in de MediaPublisher) kunt u hierin nieuwsberichten plaatsen die een bepaalde voorwaarden voldoen. Bijvoorbeeld de ‘laatste 4’ of nieuws dat de volgende ‘keywords’ heeft. Op uw website wordt dan een mooie animatie getoond met daarin deze nieuwsberichten.

Variabele breedte
U kunt bij het plaatsen van de SmartArt in een pagina (in de MediaPublisher) opgeven of de SmartArt automatisch de breedte van de website moet gebruiken, of juist een vooraf vast ingegeven breedte moet hanteren. Zo heeft u controle over hoe de presentatie van uw SmartArt is.

Foto’s
De SmartArt maakt gebruik van foto’s bij uw nieuwsbericht. Wanneer uw nieuwsberichten geen foto’s hebben, zal de SmartArt deze automatisch overslaan (en als er helemaal geen nieuws voldoet zelfs verdwijnen).

Homepage
De SmartArt kunt u ideaal gebruiken om uw homepage of startpagina nog aantrekkelijker te maken. De mooie animatie van deze SmartArt blijft vanzelf actueel als u nieuwe nieuwsberichten toevoegd,... Dus makklijk in onderhoud en snel te wijzigen wanneer het nodig is.

Alle Ziber website producten
Deze update is beschikbaar voor alle Ziber website producten.

Voorbeelden?
Voorbeelden kunt u zien op deze website adressen:
www.vitasys.nl (http://www.vitasys.nl)
www.ondernemendalkmaar.nl (http://www.ondernemendalkmaar.nl)
www.strogoffdirecthome.nl (http://www.strogoffdirecthome.nl)

Het Ziber Team


Ziber, zorgt dat uw website doorontwikkeld!
Smartart in de pagina van uw website met het laatste nieuws! Smartart in de pagina van uw website met het laatste nieuws!
Nieuws SmartArt op uw homepage om deze extra aantrekkelijk te maken Nieuws SmartArt op uw homepage om deze extra aantrekkelijk te maken
Met de SmartArt blijft de inhoud van uw website pagina vanzelf up to date,., Met de SmartArt blijft de inhoud van uw website pagina vanzelf up to date,.,