UPDATE: Nieuwe Foto animatie voor op een pagina

HTML5 slider werkt altijd!

Vanaf nu is het mogelijk om op alle Ziber websites met een Foto module een Foto Slider te plaatsen op een pagina waarin foto’s getoond worden uit de Foto module. De Slider is via de MediaPublisher in allerlei formaten te plaatsen op een willekeurige pagina. De Slider is gemaakt in HTML5 waardoor de animatie ook automatisch werkt op alle apparaten!

HTML5 Foto slider
Het was al mogelijk om verschillende flash animaties te gebruiken op uw website pagina’s. Met deze update hebben we een nieuw soort animatie toegevoegd waardoor het eenvoudig is geworden om foto’s uit de Foto module in een HTML animatie te tonen. Deze animatie werkt bijvoorbeeld ook op iPad en iPhone. De bezoeker kan eenvoudig door de foto’s van een specifieke fotogroep ‘sliden’ of bladeren. Afhankelijk van uw instellingen, kan de bezoeker de foto aanklikken en ook door vergrotingen heen stappen of direct naar het foto album gaan.

Flexibele instellingen
Wanneer u de foto animatie wilt gebruiken op uw website, kunt u deze met een paar eenvoudige handelingen plaatsen. In de MediaPublisher gaat u naar het pagina beheer en kiest u de pagina die u wilt wijzigen. Daar kunt u in het rechtermenu de ‘Foto animatie’ invoegen (als uw website beschikt over de Foto module) en wordt u gevraagd een aantal keuzes te maken. Standaard zijn de meest gebruikte keuzes al voor u voorgeselecteerd. Toch kunt u veel instellingen aanpassen, zoals;

• De afmetingen van de Foto animatie
• ‘Autoplay’ (binnenkort beschikbaar) of doorklik functie
• Bij aanklikken van de foto keuze om de foto’s te vergroten, naar het foto album te gaan of een specifieke URL in te voeren (het laatste is binnenkort beschikbaar)

Foto module
De nieuwe Foto animatie is een uitbreiding op de Foto module, waarmee u uw pagina’s op uw website nog mooier en functioneler kunt maken. Wanneer u dus veel foto’s plaatst in een fotogroep kunt u met de Foto slider, deze foto’s laten zien op een willekeurige pagina. De bezoeker kan vervolgens doorklikken naar het Fotoalbum of naar een specifieke URL.

Feedback & ideeën!?
Heeft u naar aanleiding van deze update ideeën of feedback? Wij hopen dan dat u dit wilt plaatsen op www.mijnziberidee.nl, zodat wij hier weer verder mee kunnen ontwikkelen! Zo kunnen wij voor u de beste en makkelijkste software maken.

Veel plezier met de nieuwe Foto animatie!

Het Ziber Team
Nieuwe Foto animatie beschikbaar op alle ziber websites die gebruik maken van de Foto module Nieuwe Foto animatie beschikbaar op alle ziber websites die gebruik maken van de Foto module
Eenvoudig op een pagina een foto animatie plaatsen met veel optionele instellingen! Eenvoudig op een pagina een foto animatie plaatsen met veel optionele instellingen!
Het is ook mogelijk om op 1 pagina meerdere Foto animaties te plaatsen met verschillende afmetingen! Het is ook mogelijk om op 1 pagina meerdere Foto animaties te plaatsen met verschillende afmetingen!