Flore Scholen krijgen cursus superbeheerder

ingevoerd op 24-9-2013

Blosse en Ziber organiseren in samenwerking een bovenschoolse cursus voor superusers. Van iedere Blosse basis school kwamen de zogenaamde super-beheerders naar Heerhugowaard om training te krijgen in het school CMS. De ideale basis voor iedere school om online te gaan! De training werd afgesloten met een Blosse-certificaat.

Stichting Blosse
Stichting Blosse biedt 8.000 leerlingen kwalitatief hoogstaand onderwijs. Met bijna 800 medewerkers, verdeeld over 31 basisscholen en een servicekantoor, richten zij zich vol overgave op onze kerntaak: het beste uit kinderen halen. Blosse bereidt de leerlingen voor op de toekomst, hun rol daarin en hun verantwoordelijkheid daarvoor. Zij helpen de leerling uit te groeien tot een evenwichtig en volwaardig lid van de maatschappij.

Website voor basisscholen
Stichting Blosse heeft voor al haar scholen gekozen voor website die eenvoudig in gebruik zijn, goed vindbaar en voortdurend vernieuwen. Daarom gebruiken alle basisscholen van Blosse Schoolkrijn eigen identiteit doordat elk Schoolkrijtje wordt voorzien van een maatwerk vormgeving. Eenheid zonder de identiteit van iedere school tekort te doen!

Cursus MediaPublisher
Ziber geeft in samenwerking met SdH Vormgeving regelmatig een training op een basisschool om de leerkrachten wegwijs te maken in de mogelijkheden in het CMS van een Schoolkrijtje website.

Speciale cursus voor superbeheerders school CMS
Onlangs heeft Ziber samen met Friso, van SdH Vormgeving (http://www.sdhvormgeving.nl), een superuser cursus gegeven voor alle website beheerders van de Blosse scholen. De cursus werd bovenschools gehouden op het servicekantoor in Heerhugowaard van Blosse. Iedere beheerder heeft uitleg gekregen over het inrichten van het school CMS met Roleplay, het versturen van nieuwsbrieven, integratie van Social media, Google,... en meer.

Rick, de Ziber trainer, ondertekend op de foto het certificaat voor alle deelnemers.

Kortom samenwerken hoort ook bij Ziber Schoolkrijtje!
Cursus school CMS van Ziber Schoolkrijtje voor superbeheerders - ism SdH Vormgeving Cursus school CMS van Ziber Schoolkrijtje voor superbeheerders - ism SdH Vormgeving
Ziber trainer Rick ondertekend de certificaten voor de deelnemers van de basischolen in het school c Ziber trainer Rick ondertekend de certificaten voor de deelnemers van de basischolen in het school c