UPDATE: Nieuws App uitgebreid

Veel websites willen graag hun actuele nieuws voorbij laten komen op hun pagina. Dat was al mogelijk door een nieuws foto animatie te plaatsen in een pagina, maar dan moesten er wel foto’s bestaan bij de nieuwsberichten. Nu is er een nieuws element bijgekomen dat u op een pagina kunt plaatsen. Uw nieuws wordt dan getoond op basis van uw voorkeuren in een lijst of in een animatie!

Nieuws element voor op uw pagina of in de footer
Er is een nieuwe functie bijgekomen in de MediaPublisher om op een willekeurige plek op uw website pagina het nieuws te tonen. Er wordt dan een foto met titel getoond, zodat de bezoeker kan doorklikken als het interessant is. Deze functie kan ook handig zijn in bijvoorbeeld uw website footer, zodat op iedere pagina van uw website altijd het laatste nieuws te vinden is. Tets gelijk de mogelijkheden via uw eigen MediaPublisher.

Nieuws element instellingen
U kunt bij het plaatsen van het nieuws element uit een aantal instellingen kiezen. Zo kunt u bepalen op welke manier het nieuws element werkt. Wilt u het nieuws als een animatie tonen? Of juist in lijst vorm? Ook kunt u bepalen dat bijvoorbeeld nieuwsberichten worden getoond die aan een bepaald ‘steekwoord’ voldoen. Zo kunt u dus uw website nog dynamischer inrichten!

De instellingen die u kunt maken in de MediaPublisher bij het nieuws element zijn;
• Aantal berichten
• Breedte
• ‘Laatste nieuws’ of op basis van bepaalde ‘tag/steekwoord’
• Weergave opties (animatie of onder elkaar in lijst)

U kunt het nieuws element toevoegen via: MediaPublisher > Hoofdmenu > Pagina’s > kies de pagina > Invoegen Content > Nieuws

Nieuws foto animatie op tablet te ’swipen’
Het bestaande nieuws element dat een foto animatie toont op uw website pagina. Kan nu ook ’geswiped’ worden op uw tablet. Wel zo handig voor uw website bezoeker die even door uw nieuws wil bladeren!

Sidebar optioneel uitzetten
Wilt u uw pagina vrij opmaken, zonder de Sidebar? Dan kunt u de Sidebar uitzetten en vervolgens de volledige breedte van de website gebruiken voor uw pagina. Vervolgens kunt u de inhoud mooi en dynamisch maken door het nieuwe ‘nieuws element’ te gebruiken!

Support?
Gelijk zelf aan de slag met uw website? Bekijk dan ook deze support artikelen:
- http://usersupport.ziber.nl/knowledgebase/articles/345732-nieuws-element-plaatsen-in-een-pagina (http://usersupport.ziber.nl/knowledgebase/articles/345732-nieuws-element-plaatsen-in-een-pagina)
- http://usersupport.ziber.nl/knowledgebase/articles/190115-nieuws-smartart-in-een-pagina (http://usersupport.ziber.nl/knowledgebase/articles/190115-nieuws-smartart-in-een-pagina)

Succes met deze nieuwe optie!

Het Ziber Team


Nieuws elementen nu ook swipen op tablet Nieuws elementen nu ook swipen op tablet
nieuws animatie tonen in Footer of in een pagina! nieuws animatie tonen in Footer of in een pagina!