UPDATE: Formulier App vernieuwd

Maak nog betere landingspagina’s!

De formulier App is vernieuwd, waardoor uw vormgever makkelijker en betere formulieren voor u kan maken. Bovendien zijn de formulieren vanaf nu eenvoudig in uw pagina te plaatsen en is de opmaak op een aantal fronten verbeterd. In dit nieuwsbericht een overzicht van de vernieuwingen.

Formulier in een pagina plaatsen
Nieuw in de formulier App is dat u het formulier eenvoudig kunt plaatsen in een van uw website pagina’s. Gewoon via de MediaPublisher. Hierdoor kan een bezoeker direct beginnen met invullen en ook snel versturen. Dat is weer een drempel minder, waardoor u meer resultaat kunt verwachten van uw website.

Bestanden bijvoegen? Drag & Drop!
In de vernieuwde formulier App zijn extra elementen beschikbaar gekomen, waardoor uw vormgever snel een formulier kan maken naar uw wens. Zo is het vanaf nu mogelijk om in het formulier te vragen om een bestand dat moet worden bijgevoegd. U kunt meerdere bestanden laten bijvoegen en ook van een specifieke extensies. De persoon die het formulier invult wordt eerst nog om een code gevraagd, zodat u zeker weet dat een persoon het formulier invult en u niet ‘gespamt’ wordt. Het bestand dat een bezoeker bijvoegt zal dan automatisch als bijlage worden bijgevoegd in de email die u vervolgens ontvangt.
Als extra handige functie hebben we ‘drag & drop’ toegepast. Wanneer uw bezoeker een bestand sleept op het formulier, zal deze gelijk als bijlage worden bijgevoegd. Wel zo gemakkelijk!

Horizontale lijnen
Het is vanaf nu ook mogelijk om horizontale lijnen in uw formulier te verwerken, om de opmaak te verbeteren. Uw vormgever kan dit voor u toepassen.

Bevestiging email in huisstijl van website!
Wanneer een bezoeker van uw website het formulier op uw website invult, ontvangt deze persoon daar een bevestiging van. Nieuw in de formulier App is dat deze bevestigingsmail in de huisstijl van uw website is opgemaakt. Uw vormgever stelt dit eenmalig voor u in, en al het email verkeer tussen uw website bezoeker en uw website krijgt uw identiteit mee! Zo blijft uw onderneming herkenbaar tot in de mailbox van uw klant.

Link naar landingspagina
Wanneer u uw formulieren op meerdere pagina’s in uw website heeft staan, is het handig als uw weet op welke pagina precies uw bezoeker het formulier heeft ingevuld. Daarom staan in de email die u ontvangt voortaan onderaan het internetadres van de pagina waar het formulier is ingevuld. Da’s handig! Zo weet u welke pagina’s goed werken.

Opmaak verbeterd
De opmaak van het formulier is verbeterd. Zo worden de veldkleuren en lettertypes beter weergegeven en conform uw huisstijl. Ook zijn de verzendknoppen aangepast en in de kleuren van uw huisstijl verwerkt. Wanneer u afbeeldingen heeft verwerkt in uw formulier, dan zullen deze automatisch schalen in uw website naar de breedte die nodig is.

We hopen dat u weer blij bent met deze verbeteringen!

Het Ziber Team
Formulier app Ziber websites vernieuwd met oa file uplaod Drag & Drop Formulier app Ziber websites vernieuwd met oa file uplaod Drag & Drop