Uitbreiding Agenda App

agenda animatie in pagina en footer

De Agenda App is uitgebreid met een nieuw Agenda element. Het is een animatie van de ‘aankomende agenda items’ die u makkelijk op uw pagina of in uw website footer kunt plaatsen. De site wordt daardoor nog attractiever en dynamischer. Maakt u al gebruik van de Agenda App? Dan kunt u vanaf nu deze uitbreiding gaan gebruiken!

Agenda animatie element
Met het nieuwe agenda element brengt u meer dynamiek in uw website. Zo kunt u namelijk eenvoudig belangrijke aankondigingen vermelden in een willekeurige website pagina of in de website Footer! Deze elementen blijven automatisch up-to-date, zolang u zelf uw agendaberichten blijft invoeren.

Keuze opties
Het plaatsen van een agenda element doet u via een MediaPublisher en dan in het pagina beheer. Daar kunt u op een pagina een agenda element invoegen. Tijdens het invoeren t u een aantal keuze opties;
• Aantal agenda items
• Breedte van het element
• Weergave optie (lijst of animatie)

Klik en ga!
Uw bezoeker kan tijdens de animatie gewoon op een agenda punt klikken en wordt dan direct doorverwezen naar het complete agenda item met foto. Daar kan de bezoeker ook gelijk het agenda item in de eigen agenda plaatsen.

Tablet en mobiele ondersteuning
De agenda animatie wordt ook ondersteunt op tablet en mobiel.

Support?
Wilt u gelijk aan de slag? Kijk dan hier voor meer uitleg en de video tutorial om het agenda element zelf te plaatsen: Video tutorial en uitleg over dit nieuwe element! (http://usersupport.ziber.nl/knowledgebase/articles/343562-agenda-element-plaatsen-in-een-pagina )

Het Ziber Team
agenda animatie in de footer,... nieuw op Ziber websites! agenda animatie in de footer,... nieuw op Ziber websites!
Agenda app uitgebreid met nieuwe animatie voor in uw website pagina! Agenda app uitgebreid met nieuwe animatie voor in uw website pagina!