Campus Columbus online met Ziber Schoolkrijtje

Een innovatieve school, die het anders doet!

Campus Columbus is een leefgemeenschap waar kinderen, teamleden, ouders en verzorgers op een natuurlijke en gestructureerde wijze samen leven, werken en elkaar beïnvloeden. Sinds kort heeft Campus Columbus een nieuwe website (http://www.campuscolumbus.nl). Als onderdeel van Stichting Flore is de school en kindcentrum overgestapt naar Schoolkrijtje van Ziber.

Bureau 1811
Bureau 1811 (http://www.bureau1811.nl) is een reclamebureau uit Alkmaar, die de online identiteit voor Campus Columbus verzorgt en dus ook voor dit nieuwe Schoolkrijtje. De nieuwe website laat zien wat de mogelijkheden zijn met Schoolkrijtje, waarbij het bureau perfect de verschillende onderdelen van de campus (onderwijs, opvang en opvoeding) grafisch onder de aandacht weet te brengen bij de bezoeker.

Ziber schoolkrijtje MediaPublisher cursus
Niet lang na de introductie van de nieuwe website, heeft het Columbus gebruik gemaakt van de MediaPublisher cursus die Ziber op locatie verzorgt. Tijdens een MediaPublisher cursus worden de teamleden begeleid in het beheer van de website. Een groot voordeel, omdat op deze manier veel teamleden met het beheer van de website bezig zijn en hierdoor de website altijd is voorzien van veel relevante informatie.

Website Footer
Wat direct opvalt op de nieuwe website van Campus Columbus is de goed gevulde website footer, sinds enige tijd een vast onderdeel in iedere Ziber website. Hierdoor is het voor bezoekers kinderlijk eenvoudig geworden om snel de benodigde informatie te vinden. Bovendien is een goed gevulde website footer, met diverse linkje naar alle pagina’s binnen de website goed voor de vindbaarheid in zoekmachines zoals Google.

Mobiele website
Omdat Ziber voortdurend doorontwikkeld aan alle websites komt de mobiele (adaptive) versie ook binnenkort vanzelf ter beschikking. Dat is een van de voordelen die Ziber klanten hebben, dat nieuwe technieken vanzelf worden toegepast op bestaande websites.

Nieuwsgierig geworden naar de nieuwe website van Campus Columbus? Ga naar www.campuscolumbus.nl (http://www.campuscolumbus.nl) en bekijk de nieuwe website.


Campus Columbus online met nieuwe Ziber Schoolkrijtje website Campus Columbus online met nieuwe Ziber Schoolkrijtje website