Agenda invoer vernieuwd

Maakt u gebruik van de Agenda App in uw Ziber website? Dan heeft u misschien al gemerkt dat de invoer van nieuwe agenda punten (of evenementen) in de MediaPublisher is vernieuwd. U kunt meer en makkelijker informatie invoeren over het agenda bericht, zodat dit op uw website automatisch slimmer en beter wordt gepresenteerd.

Nieuwe editor
De editor is uitgebreid en het is mogelijk geworden om gemakkelijk teksten vet, cursief of onderstreept te plaatsen.

Locatie
Nieuw bij het invoeren van een agenda item is dat u nu eenvoudig een Google maps locatie kunt invoeren. Terwijl u typt, verschijnen de bij Google bekend locaties al in beeld. Even aanklikken en de Google kaart is up-to-date.

Kalender invoer
Het was al mogelijk om snel de start- en einddatum van het evenement in te voeren. Dit is nog makkelijker gemaakt met de kalenderinvoer en controle op de juistheid van de data.

Tags
Nieuw is het gebruik van tags bij een agenda bericht. U kunt nu bij het invoeren van een nieuw agenda item een aantal steekwoorden of tags invoeren die aangeven waar het agenda punt over gaat. Wanneer u dit nu al bij iedere Agenda item dat u invoert gebruikt, zult u daar bij de introductie van de mobiele website veel profijt van hebben.


Het Ziber Team
Agenda invoer in de Ziber MediaPublisher vernieuwd Agenda invoer in de Ziber MediaPublisher vernieuwd
Nu ook makkelijk Google maps locatie toevoegen en Tags om het agenda bericht duidelijker te maken Nu ook makkelijk Google maps locatie toevoegen en Tags om het agenda bericht duidelijker te maken