Alle hens aan Deck!

Pas nu zelf jouw mobiele Deck aan

Met de nieuwe mobile website van Ziber introduceerden wij een nieuw begrip. Het startscherm op de mobiele website doopten we Deck. Op het deck zie je verschillende elementen die bijvoorbeeld informatie over uw bedrijf of een recent nieuwsbericht laten zien.

 

De toekomst van het Deck

Naar aanleiding van feedback van onze klanten en vormgevers werken wij bij Ziber achter de schermen door aan het Deck. Als grootste pijnpunt kwam terug dat het Deck in sommige gevallen niet pastte bij de website, of er bepaalde elementen gemist werden. Hier zijn wij mee aan de slag gegaan, en de toekomst van het Deck is daar: vanaf nu kunt u het Deck geheel zelf indelen in de MediaPublisher!

 

Layout en elementen aanpassen

U vindt  in de MediaPublisher in het mobiele website menu een nieuw kopje ‘deck’. Wanneer u hierop klikt kunt u uw deck aanpassen. U kunt zelf elementen toevoegen, verwijderen en verplaatsen!

Naast het aanpassen van de layout van uw Deck, kunt u nu ook de elementen zelf aanpassen! U kunt bij een aantal elementen zelf een label invullen welke de standaard titel overschrijft. Vult u geen label in? Dan tonen wij standaard het icoon wat bij het element hoort.

 

Nieuwe elementen

Er zijn nieuwe elementen toegevoegd, zoals de vrije tegel en de zoek tegel. U kunt bij de vrije tegel zelf een URL en een titel invullen, zodat u de vrijheid heeft om een tegel in te richten zoals u dat wilt. In de zoeken tegel kunt u een specifieke zoekopdracht geven aan een tegel, zowel naar een type content als naar een tag.

 

Pagina tegels krijgen een facelift

Een ander punt van feedback was dat de paginategel niet goed in te stellen was. U kunt nu handmatig bij de paginategel aangeven welke pagina u getoond wilt laten worden. Vult u geen titel in? Dan pakken wij automatisch een header uit de pagina, of wij tonen een icoon als deze niet gevonden kan worden.

 

Support?

Hoe stelt u nu uw mobiele Deck handig in? Nou , daar hebben we een uitleg en video voor gemaakt ;-) Deze kunt u hier vinden: http://usersupport.ziber.nl/knowledgebase/articles/691314-het-deck-van-uw-mobiele-website-indelen (http://usersupport.ziber.nl/knowledgebase/articles/691314-het-deck-van-uw-mobiele-website-indelen)

En anders kunt u natuurlijk ook met chatten of mailen (support@ziber.nl)

 

Het Ziber Team

Deckindelen Deckindelen