Mis geen evenement meer,...

... met de vernieuwde Agenda tegel!

Is het al begonnen? Moet ik haasten, of heb ik alle tijd? Op deze antwoorden geeft de vernieuwde agendategel direct antwoord. Als er voor de hele dag een evenement staat gepland, dan laat de nieuwe tijdbalk duidelijk zien hoe lang het evenement nog bezig is.

 

Wanneer komt mijn evenement in beeld?
U wilt uw bezoekers natuurlijk graag laten weten dat het evenement vandaag plaatsvindt. Dit regelt het Deck automatisch voor u. Voer de start- en einddatum in en uw mobiele website zorgt dat uw bezoekers op het juiste moment uw evenement in beeld krijgen. Wel zo handig!

 

Mobiele webApp

Een actuele agenda is vaak een reden voor een bezoeker om naar uw mobiele webApp te gaan en de activiteiten op te zoeken. Nu met de dynamische tegels van de agenda wordt heel duidelijk weergegeven hoe lang het nog duurt voordat de activiteit begint en tot hoe lang de activiteit duurt. Een mooie update die de waarde van uw mobiele site nog eens onderstreept!

 

Heeft u nog geen mobiele website geactiveerd? Mail ons dan op support@ziber.nl (mailto:support@ziber.nl) voor hulp!

 

Wilt u weten hoe u een evenement toevoegt aan de agenda? Lees er alles over op onze usersupport. Alles over de Agenda-App (http://usersupport.ziber.nl/knowledgebase/topics/33681-agendapunten)

 

agendategel agendategel