Vernieuwde Agenda app

Maakt u gebruik van agendapunten op uw Ziber website? Dan is er vanaf deze week een update doorgevoerd aan de agendalijst op uw website. Belangrijkste vernieuwing is de mogelijkheid om agendapunten te kunnen filteren op ’tags’.

Meer agendapunten in beeld

We hebben de lay-out van het agenda-overzicht verbeterd. Ieder agendapunt heeft nu een vast formaat. Hierdoor kunnen meer items worden getoond en krijgt uw bezoeker meer overzicht.

Sidebar uitgebreid met kalender en tags 
In de sidebar vindt u een mini-kalender die de huidige maand toont. De dagen dat er een evenement plaatsvindt ziet u in één oogopslag. Laat alle evenementen zien die op een dag plaatsvinden door op de dag te klikken. Met de kalender kunt u ook snel navigeren naar items die ver in de toekomst liggen door een paar maanden vooruit de kijken.

Tijdens het maken van een agendapunt in de MediaPublisher kunt u ‘tags’ toevoegen. Deze tags verschijnen nu in de sidebar. Door op een tag te klikken worden alleen agendapunten op basis van die tag getoond in het overzicht. Op deze manier wordt het voor uw bezoeker nog eenvoudiger om te zoeken naar relevante agendapunten.

Het begin van de maand duidelijk in beeld
Er is nu een duidelijke scheiding tussen de verschillende maanden. Het begin van een nieuwe maand wordt nu duidelijk weergegeven boven de agendapunten.

Bron met logo en vernieuwde iconen
De bron wordt nu weergegeven met logo. Wie het agendapunt geplaatst heeft wordt hierdoor extra duidelijk.

Door de duidelijke iconen is de bediening op een tablet verbeterd. Navigeer nu makkelijker naar de locatie en de URL van ieder agendapunt.

Agenda element in de pagina nu op basis van tags
Vanaf nu kunt u ook het agenda-element op een pagina plaatsen op basis van tags. Zo kunt u makkelijk een korte lijst tonen van de komende agendapunten die voldoen aan een bepaalde tag.

Wilt u weten hoe u een evenement toevoegt aan de agenda? Lees er alles over op onze usersupport (http://usersupport.ziber.nl/knowledgebase/articles/212413-de-mogelijkheden-van-de-agenda).

Het Ziber team

agenda-app-vernieuwd agenda-app-vernieuwd