Nieuwe SenseView agenda elementen

uw activiteiten nog beter in beeld op het grote scherm

Organiseert u regelmatig allerlei activiteiten en wilt u mensen via een tv scherm daarvan op de hoogte houden? Dan zijn de nieuwe Agenda elementen van SenseView een ideale oplossing voor u! Op een mooie manier worden uw aankomende activiteiten in beeld gebracht en zullen ook weer automatisch na het evenement worden verwijderd. 

 

Naast het agenda element Casablanca zijn er nu twee nieuwe Agenda presentaties bijgekomen, namelijk de Chicago en Elizabethtown.

 

Chicago agenda element

Het Chicago element laat uw aankomende activiteit in alle glorie over het hele beeld zien. In de achtergrond zal de door u geplaatste foto bij de activiteit langzaam vergroten en bewegen om de juiste sfeer weer te geven, hoewel de animaties ook uitgezet kunnen worden voor een nog rustiger beeld. De datum van uw evenement wordt groot over de foto heen gezet evenals de start- en eindtijd van de activiteit. Rechtsonder in beeld komt ook de locatie van het evenement ingevlogen met daarbij ter illustratie een Google maps kaartje van de desbetreffende locatie.

 

Elizabethtown agenda element

Het Elizabethtown element kan 1 tot 3 actuele activiteiten tegelijkertijd op het scherm tonen, net afhankelijk van hoeveel actuele agenda items er beschikbaar zijn. In de kleuren van uw huisstijl en het juiste (Google) webfont worden de activiteiten in 3 kolommen getoond en vliegen ze er met een animatie in. Als u een foto heeft geplaats bij uw agenda item zal deze ook bovenaan in beeld komen en eventueel als animatie worden getoond. Bij ieder evenement wordt ook de tijd en plaats getoond.

 

Extra aandacht voor het woord ‘Sense’ in SenseView

De agenda elementen voelen uw activiteit goed aan en passen zich inhoudelijk dus ook aan, naarmate de activiteit dichterbij komt. Zo wordt een agenda punt dat bijvoorbeeld morgen is als ‘Morgen’  getoond op het scherm. Zo worden mensen die naar het scherm kijken nog duidelijker geïnformeerd!

 

Wilt u de nieuwe elementen gebruiken?

Wanneer u reeds gebruikt maakt van de Agenda App in uw SenseView kunt u nu ook gelijk gebruik maken van deze twee nieuwe elementen. Uw vormgever kan ze voor u activeren en instellen op uw tijdlijn. Het resultaat zal gelijk zichtbaar en een rijke aanvulling zijn op uw SenseView!

 

Maakt u nog geen gebruik van de Agenda presentatie? Dan kunt u hier de tarieven vinden en bij uw leverancier de uitbreiding aanvragen. www.senseview.nl/tarieven (http://www.senseview.nl/tarieven)

 

Het Ziber Team

senseview-elementen senseview-elementen