SenseView ondersteunt nu ook tags

Nog slimmer en makkelijker met informatie omgaan!

In het Ziber CMS kunt u bij pagina’s, nieuwsberichten, agendapunten en fotoalbums tags invoeren om aan te geven wat het onderwerp is. Hierdoor is uw website, mobiele website en nieuwsbrief nog handiger om te doorzoeken voor uw volgers. Het gebruik van deze tags hebben vanaf nu ook invloed op uw SenseView scherm, waardoor alle informatie die u invoert in de MediaPublisher nog makkelijker zijn weg vindt naar al uw uitingen!

 

Tags bij uw berichten

U kunt bij het toevoegen van uw nieuwsberichten, agendapunten en fotoalbums al langere tijd ‘tags’ invoeren. Hiermee geeft u aan waar een bericht over gaat. Het is dus een soort ‘steekwoord’, die inhoudelijk beschrijft waar uw nieuwsbericht, agendapunt of fotoalbum over gaat. Wanneer u gebruik maakt van een Ziber website was het hiermee al mogelijk om op de site berichten te filteren op basis van de ingevoerde tags. Ook op uw mobiele website wordt informatie over een specifieke tags automatisch aan elkaar gelinkt, waardoor uw bezoeker makkelijker zijn weg vindt in al uw informatie. Ook in de nieuwsbrief komen de tags duidelijk naar voren, zodat een bezoeker direct op een tag kan klikken waardoor alle relevante info direct op uw website verschijnt.

 

Nu ook tags in SenseView

Vanaf nu kunt u bij de nieuws-, agenda- en foto presentaties op uw SenseView tijdlijn aangeven welke berichten u wilt tonen – op basis van de door u gebruikte tags. Zo is het mogelijk om een nieuws element enkele de nieuwsberichten te laten zien die voldoen aan een specifieke tag. Uw vormgever (of uzelf) kan hiermee elementen voor u inrichten, speciaal gericht op een bepaalde tag of een bepaalde tag juist ‘uitsluiten’. Deze functie is vanaf nu beschikbaar voor nieuws elementen, agenda elementen en foto-elementen.

 

Instellen in de MediaPublisher

Wanneer u gebruik wilt maken van deze handige tag filter-mogelijkheden, kunt u dit zelf instellen via uw MediaPublisher. U logt in op http://mp.ziber.nl met uw Ziber ID en navigeert naar uw Senseview instellingen. Daar kunt u bij de tijdlijn instellen per element, die het gebruik van tags ondersteunt, de tags invoeren.

 

Meer weten over tags?

Volg één van onze webinars over het werken met tags. Bekijk hier onze online agenda:

https://www.ziber.nl/webinars (https://www.ziber.nl/webinars).

 

Het Ziber Team

tagsupport tagsupport