SSL-beveiliging verkrijgbaar op Schoolkrijtje

Maak de website van uw basisschool extra veilig met een SSL-certificaat

Een SSL-certificaat zorgt voor een versleutelde verbinding tussen de bezoekers van uw website en onze servers. Gegevens worden hierdoor veilig verzonden, zonder het risico dat ze in handen vallen van derden. Een SSL-certificaat zorgt ervoor dat uw website via “https” bereikbaar wordt, daarnaast verschijnt er een slotje in beeld in de adresbalk van de browser wanneer een bezoeker uw website bezoekt.

Ook voor basisscholen wordt privacy steeds meer een issue. Vooral wanneer er mogelijkheden zijn om persoonsgegevens in te vullen, bijvoorbeeld wanneer een ouder online het kind wil aanmelden voor de school of bij het aanmelden van de nieuwsbrief, is SSL tegenwoordig een must.

 

Waarom SSL?

Bezoekers van uw website krijgen een veilig gevoel, omdat niemand ’mee kan luisteren’ en dat is in deze digitale tijd erg belangrijk. Zelfs zo belangrijk dat Google heeft aangekondigd websites met SSL-beveiliging een beter resultaat te geven in de zoekmachine! Kortom, veiliger voor de bezoekers en een hogere ranking bij Google.

 

Schoolkrijtje en SSL

Standaard bevat Schoolkrijtje de mogelijkheid tot het beveiligen met SSL. Het enige wat u hiervoor nodig heeft is een SSL-certificaat, die wij voor u kunnen verzorgen. Daarin bieden wij de volgende mogelijkheden:

Domeinvalidatie – 12 euro per jaar
Organisatievalidatie – 36 euro per jaar
Uitgebreide validatie (EV) – 150 euro per jaar

 

SSL Aanvragen?

Ga naar schoolkrijtje.nl/ssl (http://www.schoolkrijtje.nl/ssl).

 

Meer weten over SSL-certificaten? Lees er alles over op onze kennisbank http://usersupport.ziber.nl/knowledgebase/articles/433855-ssl-voor-ziber-sites (http://usersupport.ziber.nl/knowledgebase/articles/433855-ssl-voor-ziber-sites)

SSL SSL