De mobiele Mediapublisher!

nu ook onderweg een berichtje plaatsen

Vanaf nu is het ook mogelijk om vanaf uw telefoon uw Ziber website, nieuwsbrief of SenseView actueel te houden! Probeer het gelijk door op uw telefoon te navigeren naar mp.ziber.nl (http://mp.ziber.nl) en zet hem vast op uw startscherm, dan heeft u hem altijd bij de hand.

 

Publiceer uw bericht vanaf de plek waar het gebeurt

De Mobiele MediaPublisher is ontworpen voor optimaal gebruik met uw mobiele telefoon. Daarom zijn de belangrijkste functies altijd binnen handbereik en ligt de focus op snelheid en gebruiksgemak. De grote groene, niet te missen, button om een bericht toe te voegen vindt u daarom bovenin het startscherm.

Een bericht schrijven en publiceren is daarna zeer gemakkelijk. Met de camera van uw mobiel kunt u direct een foto of video maken en toevoegen aan het bericht. Voeg vervolgens tags toe om berichten met elkaar de verbinden en kies op welk Ziber-product u het bericht wilt publiceren. Het is zelfs mogelijk om uw bericht alvast te plannen op een toekomstige datum.

 

Uw nieuwsredactie in één oogopslag

Het startscherm geeft u een helder overzicht van berichten die gepubliceerd zijn of waar nog aan gewerkt wordt door u of uw medebeheerders. Wanneer u tegelijkertijd met een collega bent ingelogd, dan ziet u ’live’ aan welk bericht hij of zij werkt.

Zeker als u met meerdere personen berichten schrijft voor uw website of SenseView is het prettig om te zien wie het geschreven heeft. De auteur(s) worden daarom bovenaan ieder bericht getoond. Als een bericht op een latere datum gepubliceerd wordt, dan ziet u dat door de grijze arcering.

U weet al vanaf het startscherm hoe populair uw berichten zijn. Bij ieder bericht staat achter het ’oogje’ het aantal views. Zo ziet u direct hoe vaak uw berichten zijn gelezen.

 

Goede tips en een beetje advies

Om uw Ziber-product nog beter te maken geven we u graag tips en advies. Bijvoorbeeld wanneer uw bezoekers sterk stijgen of dalen, er een tijd geen bericht is geplaatst of als we een Webinar geven die juist voor u zeer handig is. Vindt u de melding niet interessant? Klik de melding weg en wij storen u niet langer.

 

Meerdere organisaties?

Wanneer u in uw MediaPublisher met meerdere organisaties werkt, dan kunt snel switchen tussen deze bedrijven. Het logo van de huidige organisatie ziet u bovenin de menubar zodat u altijd ziet voor welk bedrijf u bent ingelogd. Door te klikken op het logo krijgt u toegang tot alle organisaties onder uw beheer. De meest gebruikte organisaties zijn als favoriet in te stellen zodat deze nog sneller toegankelijk zijn.

 

Mobiele pechhulp

De handige chatfunctie die u waarschijnlijk wel kent van de desktopversie is uiteraard ook aanwezig in de mobiele MediaPublisher. Voor iedere vraag staat onze support voor u klaar.

 

Waar vind ik de mobiele MediaPublisher?

U kunt de MediaPublisher bereiken door op uw telefoon te navigeren naar http://mp.ziber.nl (http://mp.ziber.nl). Wanneer u hem gelijk even vastzet op uw startscherm, wordt het nog makkelijker voor u!

 

We hopen dat u veel plezier heeft van deze nieuwe mobiel MediaPublisher!

 

Het Ziber Team

MP_mobiel MP_mobiel