Stichting Flore is jarig, Ziber viert mee.

Stichting Flore is jarig en dat wordt gevierd! De stichting nodigt alle ouders/verzorgers van de leerlingen op de Flore-scholen uit voor de voorstelling Omdenken: ‘Lastige Kinderen? Heb jij even geluk!’. Op de prachtige vernieuwde website zijn nu kaarten te bestellen met de betaalknop van Ziber Pay (http://www.ziber.nl/pay)

 

Stichting Flore

Stichting Flore uit Heerhugowaard biedt aan 7.600 leerlingen hoogstaand basisonderwijs. Dit doen zij met ruim 700 medewerkers verdeeld over 28 basisscholen en een servicekantoor. Samenwerken, oplossingsgericht nadenken zijn elementen die ze bij Flore op de scholen, en straks in de kindcentra, stimuleren. 

 

Vernieuwde website

De website van Stichting Flore is speciaal voor de verjaardag in een nieuw jasje gestoken. De website heeft van SdH vormgeving (http://www.sdhvormgeving.nl/) een prachtig nieuw ontwerp gekregen en ook het logo is aangepast aan het 10-jarig bestaan. Flore maakt al jaren enthousiast gebruik van Ziber. Naast de Sitehand website van de Stichting hebben alle bij Flore aangesloten basisscholen een Schoolkrijtje website (http://www.schoolkrijtje.nl). 

 

Ziber Pay

Om het tien jarig bestaan te vieren biedt Stichting Flore via de website kaartjes aan voor de voorstelling Omdenken:’Lastige kinderen? Heb jij even geluk!’. Kaartjes voor de voorstelling kunnen eenvoudig vanaf de website besteld worden met de betaalknop van Ziber Pay. Binnenkort zal Ziber Pay (http://www.ziber.nl/pay) beschikbaar zijn voor alle Ziber websites. 

 

“Met Ziber Pay kunnen onze relaties heel eenvoudig een betaling aan ons doen, zonder dat wij daar een uitgebreide administratie voor hoeven in te richten” - Annette van Assem

 

stichting flore stichting flore