Een geslaagde middag bij Blosse!

ingevoerd op 10-01-2019

Op 22 t/m 26 januari staat Ziber op de NOT in jaarbeurs Utrecht. Blosse krijgt al eerder de kans om onze nieuwste technieken in eigen huis te bekijken. 

De kracht van het vernieuwde Ziber Education
Maikel Bauer presenteert de laatste ontwikkelingen van het Ziber Education platform. Blosse werkt al langere tijd samen met Ziber, toch is er veel nieuws te melden. Naast de website waar veel scholen al gebruik van maken biedt het Ziber Education platform nog meer mogelijkheden, waaronder: nieuwsbrief, SenseView en de Fiep ouderapp. De aandacht gaat vooral uit naar de nieuwste ontwikkelingen binnen Fiep zoals de absentiemeldingen en de betaalverzoeken.

Wie gaat er met de prijs vandoor…
De scholen die tijdens de dag aanwezig zijn maken kans op een compleet verzorgde SenseView. Kindcentrum Lourdes is tijdens de middag goed vertegenwoordigd met wel vijf leerkrachten en gaat er na een draai aan het rad vandoor met de prijs!

In gesprek met de school
Aan het eind van de middag is er ruimte voor gesprek. Leerkrachten kunnen hun vraag stellen aan Ziber over het platform en voor de vormgeving kunnen ze bij Team4School terecht. Ook heeft MediaMarkt een tafel met alle nieuwste producten gericht op scholen. 

Een geslaagde middag mede mogelijk gemaakt door Blosse, Ziber, Team4School en de MediaMarkt.

Ziber Blosse Ziber Blosse
Presenteren Blosse Presenteren Blosse
Winnaar Blosse Winnaar Blosse