Gespreksplanner, activiteiten en meer...

Vanaf nu kun je eenvoudig oudergesprekken inplannen met de gespreksplanner in de Fiep app!

Maak het jezelf gemakkelijk en plan online de gesprekken in. Blokkeer een pauze, wijs een afgesproken tijdslot toe aan een specifieke leerling óf blokkeer een tijdslot, zodat je een gesprek twee keer zo lang kan laten duren. Ouders kunnen zichzelf gemakkelijk aanmelden via Fiep en de inschrijving wijzigen zolang de inschrijfperiode nog niet verstreken is. 

Meer informatie over het aanmaken van een gesprekplanner vind je hier: Supportartikel - Een gespreksplanner maken (https://support.ziber.nl/hc/nl/articles/360000608369-Een-gespreksplanner-maken)

 

Wanneer je een activiteit organiseert, wil je natuurlijk graag weten welke ouders allemaal deel kunnen nemen.

Met de Fiep app bereik je gemakkelijk de ouders van jouw groep of de gehele school. In de app ontvangen ouders een uitnodiging voor de activiteit en kunnen zij aangeven of zij aanwezig zullen zijn. Heel eenvoudig! Met een printbare lijst in de MediaPublisher heeft de leerkracht direct een overzicht welke ouders deelnemen en wat zij eventueel meebrengen. 

Meer informatie over het aanmaken van een activiteit met inschrijflijstje vind je hier: Supportartikel - Een activiteit met inschrijflijstje plaatsen (https://support.ziber.nl/hc/nl/articles/360000080597-Inschrijflijstjes-maken-vraag-om-deelname-)