Samenwerken in het KC met Ziber Connect

In het kindcentrum wordt er steeds meer samengewerkt tussen diverse organisaties. Of dit nu is met de opvang en de school, meerdere scholen in één kindcentrum, een connectie met de stichting etc. Dit zijn een hoop verbindingen maar u wilt één lijn van communicatie naar de ouders. Ziber Connect maakt dit voor u heel eenvoudig. 

 

Meerdere partijen onder één dak

Kincentrum De Hoge Ven is een kindcentrum waar twee scholen van verschillende stichtingen zijn samengegaan in één gebouw. Beide stichtingen werken met een ander administratief systeem - de één met ESIS en de ander met Parnassys. Daarnaast is er nog een kinderopvang en een ouderraad. Heel veel partijen gaan dus communiceren met de ouders. Hoe lost Ziber Education dit op?

 

Ziber Education heeft meerdere kanalen waarmee gecommuniceerd kan worden naar de ouders waaronder de website, nieuwsbrief, tv-scherm en de ouderapp Fiep.

 

Onderwijs wanneer er zoals bij Kindcentrum De Hoge Ven meerdere scholen samenwerken onder één dak, willen ze naar de ouders toe communiceren via één uiting. Ziber Connect zorgt ervoor dat beide scholen aan de achterkant een eigen omgeving krijgen. Via deze eigen omgeving kunnen beide scholen de berichten en activiteiten plaatsen naar de website, ouderapp, nieuwsbrief of het tv-kanaal de ouders ontvangen dit via één uiting die van Kindcentrum de Hoge Ven.

 

Voor de ouderraad is het belangrijk te kunnen communiceren met de ouders van de school. Dit voor het online innen van de vrijwillige ouderbijdrage, de bijdrage voor het schoolreisje maar misschien ook voor het plaatsen van een bericht of een activiteit. Met Ziber Connect krijgt de ouderraad een eigen omgeving waarmee ze zelf bijv. een betaalverzoek kunnen sturen via de Fiep app naar alle ouders van de school. 

 

Een pagina van de stichting op de website van de school die de stichting zelf kan beheren. Een bericht plaatsen op de schoolwebsite of het tv-kanaal. Ziber Connect verbindt de stichting met de school. 

 

Opvang en school samen op één website waar ieder zijn eigen gedeelte in beheer heeft. De opvang en school zitten steeds vaker onder één dak. Zorg met Ziber Connect daarom voor één uiting naar de ouder toe! 

 

Alle verbindingen zijn mogelijk met Ziber Connect. Meerdere partijen, 1 ouderplatform. 

 

Meer weten?

Kijk onze live sprinter dan terug op support.ziber.nl (https://support.ziber.nl/hc/nl/articles/360001434897-Updates-Vernieuwingen)

Ziber Connect Ziber Connect